Escúchalo ahora gratis con tu suscripción a Audible

Después de los 30 días, 9,99 €/mes. Cancela cuando quieras
Disfruta de forma ilimitada de este título y de una colección con 90.000 más.
Escucha cuando y donde quieras, incluso sin conexión
Sin compromiso. Cancela gratis cuando quieras.
Compra ahora por 7,99 €

Compra ahora por 7,99 €

Paga utilizando la tarjeta terminada en
Al confirmar tu compra, aceptas las Condiciones de Uso de Audible y nos autorizas a realizar el cobro mediante los métodos de pago por ti designados. Por favor revisa nuestra Política de Privacidad, Política de cookies y Aviso sobre anuncios basados en intereses

Resumen del editor

Esquizo és, més que un audiollibre, un altaveu per dónar la paraula a aquells que normalment no la tenen. L'audiollibre recull quinze testimonis reals d’esquizofrènics i familiars que conviuem amb la malaltia, quinze relats que parlen del rebuig social de la malaltia, del dolor i el neguit que pateixen els que la viuen dia a dia. En Ricard Ruiz Garzón fa una tasca importantíssima per allunyar prejudicis i contribuir a la desaparició de l’estigma que s’associa amb aquesta malaltia i ho fa donant veu als propis personatges d’aquesta història. Una aproximació testimonial intimista, punyent i gens complaent sobre la malaltia i tot el que l'envolta.

Ricard Ruiz Garzón (Barcelona, 1973) és un escriptor, periodista i professor d'escriptura. Es va especialitzar en el gènere fantàstic desde els seus inicis com a lletraferit i s'ha convertit en una figura essèncial al món literari, tant per la seva tasca com a divulgador com per les seves obres de ficció. Escriu ciència ficció, fantasia, literatura juvenil i assaig. Ha coordinat algunes antologies com Mañana Todavía (Fantascy, 2014) o Extraordinàries (Males Herbes, 2020). Ha guanyat diversos premis, entre ells el Premi Edebé de Literatura infantil o el Ramón Muntaner de literatura juvenil.

©2021 SAGA Egmont (P)2021 SAGA Egmont

Más títulos del mismo

Lo que los oyentes dicen sobre Esquizo

Calificaciones medias de los clientes

Reseñas - Selecciona las pestañas a continuación para cambiar el origen de las reseñas.