Prime Day

Como cliente Amazon Prime obtén 3 meses de Audible gratis

Diseño de la portada del título From Vision to Opening Day

From Vision to Opening Day

How to Start a Restaurant Business and Thrive in the Competitive World of Hospitality

Muestra
Compra por 10,78 € y comienza la oferta Pagar 9,79 € con prueba
Oferta válida hasta el 12 de diciembre de 2025 a las 23:59 h.
Después de los 30 días, 9,99 €/mes. Cancela tu siguiente plan mensual cuando quieras.
Ahorra más del 90% en tus primeros 3 meses.
Escucha todo lo que quieras de entre miles de audiolibros, podcasts y Audible Originals incluidos.
Escucha cuando y donde quieras, incluso sin conexión.
Sin compromisos. Cancela mensualmente.
Disfruta de más de 90.000 títulos de forma ilimitada.
Escucha cuando y donde quieras, incluso sin conexión
Sin compromiso. Cancela tu siguiente plan mensual cuando quieras.

From Vision to Opening Day

De: VentureNest Books
Narrado por: Jason Frey
Compra por 10,78 € y comienza la oferta Pagar 9,79 € con prueba

Paga 0,99 € por los primeros 3 meses y 9,99 €/mes después. Posibilidad de cancelar cada mes. Oferta válida hasta el 12 de diciembre de 2025.

Después de los 30 días, 9,99 €/mes. Cancela cuando quieras.

Compra ahora por 13,99 €

Compra ahora por 13,99 €

3 meses por 0,99 €/mes Oferta válida hasta el 12 de diciembre de 2025. Paga 0,99 € por los primeros 3 meses y 9,99 €/mes después. Se aplican condiciones.Empieza a ahorrar

Acerca de este título

From Vision to Opening Day: How to Start a Restaurant Business and Thrive in the Competitive World of Hospitality by VentureNest Books is a comprehensive guide designed for aspiring restaurateurs, offering practical insights to navigate the complexities of starting a restaurant. This book addresses the common hurdles faced when launching a restaurant, including developing a unique concept, financial management, legal requirements, and effective marketing strategies.

The guide provides step-by-step assistance from concept to opening day, catering to both seasoned professionals and first-time entrepreneurs. Listeners will learn how to craft a compelling restaurant vision, navigate financial intricacies, secure necessary funding, and manage the legal processes to obtain permits. Additionally, the book covers essential topics such as selecting the right location, designing an appealing restaurant layout, and building a skilled team.

Key lessons include mastering financial management, implementing effective marketing and branding campaigns, and understanding customer service excellence. With its actionable advice and valuable insights, this book serves as an essential resource for anyone ready to turn their dream of owning a restaurant into a successful reality in the competitive hospitality industry.

©2025 VentureNest Books (P)2025 VentureNest Books
Desarrollo empresarial y emprendimiento
No hay reseñas aún