Escúchalo ahora gratis con tu suscripción a Audible

Después de los 30 días, 9,99 €/mes. Cancela cuando quieras
Disfruta de forma ilimitada de este título y de una colección con 90.000 más.
Escucha cuando y donde quieras, incluso sin conexión
Sin compromiso. Cancela gratis cuando quieras.
Diseño de la portada del título PJ Masks - Cursa cap a la Muntanya Misteriosa

PJ Masks - Cursa cap a la Muntanya Misteriosa

De: eOne,Ana C. Alcaina Perez - traductor
Narrado por: Roger Serradell
Prueba gratis durante 30 días

Después de los 30 días, 9,99 €/mes. Cancela cuando quieras.

Compra ahora por 0,99 €

Compra ahora por 0,99 €

Paga utilizando la tarjeta terminada en
Al confirmar tu compra, aceptas las Condiciones de Uso de Audible y nos autorizas a realizar el cobro mediante los métodos de pago por ti designados. Por favor revisa nuestra Política de Privacidad, Política de cookies y Aviso sobre anuncios basados en intereses

Resumen del editor

En Greg, l'Amaya i en Connor van al museu de la ciutat per visitar la nova exposició on hi ha exhibit un antic pergamí. Segons diu la llegenda, mostra el camí cap a un lloc secret anomenat Muntanya Misteriosa, on hi ha un anell amb poders. Així que quan els tres amics descobreixen que algú ha robat el pergamí, no tenen elecció: han d'esbrinar qui hi ha darrere de tot això! PJ Masks, amb energia! Cap a la nit per arreglar el dia!

Uneix-te a les superaventures amb en Gatnoi, en Gekko i la Mussoleta! Mou-te per la ciutat quan cau la nit, dins del Gat cotxe, el Gekko-Mòbil o el Mussol Planador i evita que en Romeu, la Llunàtica o el Ninja Nocturn s'apoderin del parc i de la ciutat sencera. L'hora de dormir és la millor per combatre crims, així que fica't el pijama i ve cap a la nit per arreglar el dia. Els PJ Masks t'ensenyen com ser un heroi com ells!

Els PJ Masks és una col•lecció de còmics francesos. Els seus personatges es van fer mundialment coneguts quan es van emetre les seves històries per televisió, l'any 2015. En la coneguda sèrie de Netflix i Disney, seguim les aventures d'Amaya, Connor i Greg, uns nois que tenen uns pijames màgics que els permeten transformar-se en superherois a la nit. L'Amaya es converteix en Mussoleta, en Connor en Gatnoi i en Greg, en Gekko. Quan cau la nit, s'uneixen per combatre malvats com en Romeu, el Ninja Nocturn, Llunàtica, entre altres, per evitar que espatllin el dia. Els PJ Masks són capaços de superar qualsevol obstacle. Poden salvar l'escola, protegir la lluna, tornar el dinosaure robat al museu i evitar la contaminació a la Terra.

Els superpijames els donen habilitats especials com la Super Gatvelocitat, el Super Gekko Camuflatge i les Superales de Mussol, però els poders més poderosos són l'amistat i el treball en equip. La sèrie aconsegueix motivar els seus espectadors perquè superin les pors nocturnes i ensenya valors positius.

PJ Masks™ i les marques associades són propietat de eOne/Hasbro i es fan servir sota la llicència de Hasbro.

©2022 SAGA Egmont (P)2022 SAGA Egmont

Lo que los oyentes dicen sobre PJ Masks - Cursa cap a la Muntanya Misteriosa

Valoración media de los usuarios. Solo los usuarios que hayan escuchado el título pueden escribir reseñas.

Reseñas - Selecciona las pestañas a continuación para cambiar el origen de las reseñas.