Resultados para "Julien" en Comida y vino
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Aprender a combinar alimentos
- De: Julie Davenport
- Narrado por: Ana Aznarez
- Español
- Duración: 1 h y 37 mins
- Versión íntegra
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General:2
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Narración:2
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Historia:2
Sigue los principios básicos de la combinación de alimentos para conseguir una vida saludable. Nuestro organismo es una máquina de precisión que funciona cuando el aparato digestivo y todo el metabolismo enzimático pueden funcionar con normalidad. Seguir una dieta saludable combinando...
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Aprender a combinar alimentos
- Narrado por: Ana Aznarez
- Español
- Duración: 1 h y 37 mins
- Fecha de lanzamiento: 03-10-24
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Kentucky Bourbon
- The Essential Guide to the American Spirit
- De: Susan Reigler, Julian Van Winkle III - foreword
- Narrado por: Christina Delaine
- Inglés
- Duración: 5 horas y 32 mins
- Versión íntegra
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General:0
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Narración:0
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Historia:0
Celebrate Kentucky bourbon, from Angel's Envy and Buffalo Trace to Willett and Woodford Reserve, by exploring the history of the drink, its heritage, influence, and how production affects what you taste in the glass. Each chapter of this volume profiles one distillery, featuring engaging stories of its origins, evolution, and initiatives for the future. Tasting notes for recommended bottles include popular favorites and worthy splurges so you can learn more about your preferred drams and discover exciting new expressions to try.
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Kentucky Bourbon
- The Essential Guide to the American Spirit
- Narrado por: Christina Delaine
- Inglés
- Duración: 5 horas y 32 mins
- Fecha de lanzamiento: 16-12-25
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A Guide to Wine
- De: Julian Curry
- Narrado por: Julian Curry
- Inglés
- Duración: 5 horas y 14 mins
- Versión íntegra
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General:1
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Narración:0
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Historia:0
Actor and wine expert Julian Curry has devised a unique audiobook guide to wine. The whole subject is introduced and explained how wine is made, the different grapes, the different blends, vintages, wine-growing areas and types. In an entertaining and informal style, he also teaches how to taste wine, and how to choose and store it.
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A Guide to Wine
- Narrado por: Julian Curry
- Inglés
- Duración: 5 horas y 14 mins
- Fecha de lanzamiento: 29-12-02
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The World of Sugar
- How the Sweet Stuff Transformed Our Politics, Health, and Environment over 2,000 Years
- De: Ulbe Bosma
- Narrado por: Julian Elfer
- Inglés
- Duración: 13 horas y 57 mins
- Versión íntegra
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General:0
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Narración:0
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Historia:0
For most of history, humans did without refined sugar. Granulated sugar was first produced in India around the sixth century BC, yet for almost 2,500 years afterward sugar remained marginal in the diets of most people. Then, suddenly, it was everywhere. How did sugar find its way into almost all the food we eat, fostering illness and ecological crisis along the way? The World of Sugar begins with the earliest evidence of sugar production.
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The World of Sugar
- How the Sweet Stuff Transformed Our Politics, Health, and Environment over 2,000 Years
- Narrado por: Julian Elfer
- Inglés
- Duración: 13 horas y 57 mins
- Fecha de lanzamiento: 06-06-23
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How the World Eats: A Global Food Philosophy
- De: Julian Baggini
- Narrado por: Julian Baggini
- Inglés
- Duración: 13 horas y 40 mins
- Versión íntegra
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General:0
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Narración:0
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Historia:0
How we live is shaped by how we eat. You can see this in the vastly different approaches to growing, preparing and eating food around the world, such as the hunter-gatherer Hadza in Tanzania whose sustainable lifestyle is under threat in a crowded planet, or Western societies whose food is farmed or bred in vast intensive enterprises. And most of us now rely on a complex global food web of production, distribution, consumption and disposal, which is now contending with unprecedented challenges. The need for a better understanding of how we feed ourselves has never been more urgent.
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How the World Eats: A Global Food Philosophy
- Narrado por: Julian Baggini
- Inglés
- Duración: 13 horas y 40 mins
- Fecha de lanzamiento: 07-11-24
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Eat Like a Local- Penang
- Penang Malaysia Food Guide (Eat Like a Local World)
- De: Wen Yi Mah
- Narrado por: Julie Griffiths
- Inglés
- Duración: 1 h y 4 mins
- Versión íntegra
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General:0
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Narración:0
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Historia:0
Eat Like a Local-Penang by Wen Yi Mah offers the inside scoop on some of the best eateries that Penang has to offer. Culinary tourism is an important aspect of any travel experience. Food has the ability to tell you a story of a destination, its landscapes, and culture on a single plate. Most food guides tell you how to eat like a tourist. Although there is nothing wrong with that, as part of the Eat Like a Local series, this book will give you a food guide from someone who has lived at your next culinary destination.
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Eat Like a Local- Penang
- Penang Malaysia Food Guide (Eat Like a Local World)
- Narrado por: Julie Griffiths
- Inglés
- Duración: 1 h y 4 mins
- Fecha de lanzamiento: 21-04-21
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Sobremesa
- A Memoir of Food and Love in Thirteen Courses
- De: Josephine Caminos Oría
- Narrado por: Julie Gonzalo
- Inglés
- Duración: 18 horas y 33 mins
- Versión íntegra
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General:0
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Narración:0
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Historia:0
The communal family table bears witness to our lives. The way we approach each meal speaks volumes about who we are and what we are going through in that very moment. It’s where the spirits of those who left too soon can be conjured back to mind through taste and smell. Still, we underestimate its pull and often miss the soulful nourishment and magic that happens at sobremesa—the time spent talking after a meal—due to our increasingly busy lives.
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Sobremesa
- A Memoir of Food and Love in Thirteen Courses
- Narrado por: Julie Gonzalo
- Inglés
- Duración: 18 horas y 33 mins
- Fecha de lanzamiento: 20-12-22
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Under the Influence
- The Chemistry of Booze
- De: Seeker
- Narrado por: Trace Dominguez, Chastity Vicencio, Jules Suzdaltsev, y otros
- Inglés
- Duración: 56 mins
- Versión íntegra
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Narración:0
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Historia:0
Let’s be honest, we’ve all had a little too much to drink at some point, but why do some people black out and others wake up feeling fine the next day? Listen in to this best of Seeker collection and explore the science of alcohol: Does it have health benefits? Does food taste better when you’re drunk? Is vaping alcohol the future?
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Under the Influence
- The Chemistry of Booze
- Narrado por: Trace Dominguez, Chastity Vicencio, Jules Suzdaltsev, Julian Huguet, Tara Long
- Inglés
- Duración: 56 mins
- Fecha de lanzamiento: 12-05-21
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Your Time Starts Now
- Food and fame, failure and freedom: the life story of Australia’s first MasterChef
- De: Julie Goodwin
- Narrado por: Julie Goodwin
- Inglés
- Duración: 11 horas y 47 mins
- Versión íntegra
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General:0
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Historia:0
Julie Goodwin was catapulted into our hearts as the first-ever winner of MasterChef Australia. In many ways her win was unlikely. As a child Julie adored music and art, but her career began in youth work, including in a juvenile detention centre housing troubled boys and a toxic all-male staff...
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Your Time Starts Now
- Food and fame, failure and freedom: the life story of Australia’s first MasterChef
- Narrado por: Julie Goodwin
- Inglés
- Duración: 11 horas y 47 mins
- Fecha de lanzamiento: 23-04-24
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The Virtues of the Table
- How to Eat and Think
- De: Julian Baggini
- Narrado por: Barnaby Edwards
- Inglés
- Duración: 10 horas y 19 mins
- Versión íntegra
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Narración:0
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How we eat, farm and shop for food is not only a matter of taste. Our choices regarding what we eat involve every essential aspect of our human nature: the animal, the sensuous, the social, the cultural, the creative, the emotional and the intellectual. Thinking seriously about food requires us to consider our relationship to nature, to our fellow animals, to each other and to ourselves. So can thinking about food teach us about being virtuous, and can what we eat help us to decide how to live?
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The Virtues of the Table
- How to Eat and Think
- Narrado por: Barnaby Edwards
- Inglés
- Duración: 10 horas y 19 mins
- Fecha de lanzamiento: 11-11-14
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The Pedant in the Kitchen
- De: Julian Barnes
- Narrado por: David Rintoul
- Inglés
- Duración: 2 horas y 40 mins
- Versión íntegra
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Narración:0
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The Pedant's ambition is simple. He wants to cook tasty, nutritious food; he wants not to poison his friends; and he wants to expand, slowly and with pleasure, his culinary repertoire. A stern critic of himself and others, he knows he is never going to invent his own recipes (although he might, in a burst of enthusiasm, increase the quantity of a favourite ingredient). Rather, he is a recipe-bound follower of the instructions of others. It is in his interrogations of these recipes, and of those who create them, that the Pedant's true pedantry emerges.
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The Pedant in the Kitchen
- Narrado por: David Rintoul
- Inglés
- Duración: 2 horas y 40 mins
- Fecha de lanzamiento: 27-08-20
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Food to Die For
- Recipes and Stories from America's Most Legendary Haunted Places (A Spooky Paranormal Cookbook with Delightfully Creepy Meals, Eerie Destinations, and Spine-Tingling Ghost Tales)
- De: Amy Bruni, Julie Tremaine
- Narrado por: Amy Bruni
- Inglés
- Duración: 4 horas y 41 mins
- Versión íntegra
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Read by the author. Discover tantalizing recipes, spine-tingling stories, and historic photos from the most notoriously haunted locations across America in this fun and fascinating cookbook. Paranormal investigator and Kindred Spirits co-host Amy Bruni leads you through eerie hotels, haunted...
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Food to Die For
- Recipes and Stories from America's Most Legendary Haunted Places (A Spooky Paranormal Cookbook with Delightfully Creepy Meals, Eerie Destinations, and Spine-Tingling Ghost Tales)
- Narrado por: Amy Bruni
- Inglés
- Duración: 4 horas y 41 mins
- Fecha de lanzamiento: 30-07-24
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FoodWISE
- A Whole Systems Guide to Sustainable and Delicious Food Choices
- De: Gigi Berardi
- Narrado por: Julie Slater
- Inglés
- Duración: 6 horas y 32 mins
- Versión íntegra
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The definitive guide for food lovers on how to make the right food choices amidst a sea of ever-changing information, and an invitation to return to the joys of garden and kitchen We live in a culture awash with advice on nutrition and eating. Who do we believe? And what does it really mean to...
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FoodWISE
- A Whole Systems Guide to Sustainable and Delicious Food Choices
- Narrado por: Julie Slater
- Inglés
- Duración: 6 horas y 32 mins
- Fecha de lanzamiento: 31-03-20
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