Prime Day

Como cliente Amazon Prime obtén 3 meses de Audible gratis

Diseño de la portada del título Adventures in Fermentation

Adventures in Fermentation

From Ancient Origins to Culinary Frontiers, an Exploration of the Microbes That Shape the World We Live In

Muestra
Compra por 20,58 € y comienza la oferta Pagar 19,59 € con prueba
Oferta válida hasta el 12 de diciembre de 2025 a las 23:59 h.
Después de los 30 días, 9,99 €/mes. Cancela tu siguiente plan mensual cuando quieras.
Ahorra más del 90% en tus primeros 3 meses.
Escucha todo lo que quieras de entre miles de audiolibros, podcasts y Audible Originals incluidos.
Escucha cuando y donde quieras, incluso sin conexión.
Sin compromisos. Cancela mensualmente.
Disfruta de más de 90.000 títulos de forma ilimitada.
Escucha cuando y donde quieras, incluso sin conexión
Sin compromiso. Cancela tu siguiente plan mensual cuando quieras.

Adventures in Fermentation

De: Dr Johnny Drain
Narrado por: Dr Johnny Drain
Compra por 20,58 € y comienza la oferta Pagar 19,59 € con prueba

Paga 0,99 € por los primeros 3 meses y 9,99 €/mes después. Posibilidad de cancelar cada mes. Oferta válida hasta el 12 de diciembre de 2025.

Después de los 30 días, 9,99 €/mes. Cancela cuando quieras.

Compra ahora por 27,99 €

Compra ahora por 27,99 €

3 meses por 0,99 €/mes Oferta válida hasta el 12 de diciembre de 2025. Paga 0,99 € por los primeros 3 meses y 9,99 €/mes después. Se aplican condiciones.Empieza a ahorrar

Acerca de este título

Brought to you by Penguin.

Embark on a tantalising journey into the weird and wonderful world of fermentation.
Dr Johnny Drain has spent his career exploring how fermentation has shaped the bodies we inhabit, the foods we eat and the world we live in. From making live yoghurt in his grandma’s kitchen, to fermenting butter at the world’s best restaurant, Noma, Dr Drain’s fascination with the magic of fermentation has led him around the globe. Adventures in Fermentation charts his culinary escapades and his scientific discoveries to create an unprecedented depiction of the power of the microbial world.
With irresistible wit and verve, chef and scientist Dr Drain illuminates the vast and unsung possibilities that fermentation brings to the table – from sweet enzyme syrups made from red mangos in Brazil to perfecting the fine art of fuzzy koji and umami-rich miso in Japan – and shares recipes for his culinary delights along the way.

Whether you are an aspiring fermenter, interested in how fermented food can improve your gut health, or simply curious about the wonders of microbial life, this book will transform the way you see – and taste – the world.



'Entertaining, illuminating and insightful' Sandor Katz
'A gripping story full of glorious gems' Fergus Henderson
'Johnny Drain is a kind of microbial poet - this book is wild, funny, well researched, and full of flavor' René Redzepi, founder of Noma

© Johnny Drain 2025 (P) Penguin Audio 2025

Ciencia Cocina Comida y vino Desarrollo personal Vida sostenible y ecológica
No hay reseñas aún