Escúchalo ahora gratis con tu suscripción a Audible

Después de los 30 días, 9,99 €/mes. Cancela cuando quieras
Disfruta de forma ilimitada de este título y de una colección con 90.000 más.
Escucha cuando y donde quieras, incluso sin conexión
Sin compromiso. Cancela gratis cuando quieras.
Compra ahora por 1,99 €

Compra ahora por 1,99 €

Paga utilizando la tarjeta terminada en
Al confirmar tu compra, aceptas las Condiciones de Uso de Audible y nos autorizas a realizar el cobro mediante los métodos de pago por ti designados. Por favor revisa nuestra Política de Privacidad, Política de cookies y Aviso sobre anuncios basados en intereses

Resumen del editor

Find out everything you need to know about barbecue: where it comes from, why we love it, who makes it best and where to get it. Panelists include restaurateur Danny Meyer of Union Square Cafe who founded the Big Apple Barbecue Block Party; Food Network star Bobby Flay, the chef/owner of seven restaurants, including New York City's Mesa Grill; and Chris Lilly, the winner of 10 world barbecue competitions and vice president of Big Bob Gibson Bar-B-Q, the "best barbeque in Alabama."
©2008 92nd Street Y

Reseñas editoriales

According to Leonard Lopate, moderator of this fun and lively discussion, there are over 14 million barbecue grills sold each year. So, the 92nd Street Y in New York City - a well-respected house for interviews - assembled some of the best barbecue authorities in the business: Danny Meyer, Bobby Flay, and Chris Lilly, whose restaurants and barbecue empires extend from New York City to Alabama.

By the end of this audiobook, listeners will be inspired to fire up the grill and get to mixing some sauces. Caution: the live audience at this discussion was treated to barbecue samples at the end of the evening. Prepare yourself for envy.

Lo que los oyentes dicen sobre Danny Meyer, Bobby Flay and Chris Lilly

Valoración media de los usuarios. Solo los usuarios que hayan escuchado el título pueden escribir reseñas.

Reseñas - Selecciona las pestañas a continuación para cambiar el origen de las reseñas.