Resultados para "Meat" en Ciencias biológicas
-
-
On Eating Meat
- The Truth About Its Production and the Ethics of Eating It
- De: Matthew Evans
- Narrado por: Matthew Evans
- Inglés
- Duración: 7 horas y 55 mins
- Versión íntegra
-
General:0
-
Narración:0
-
Historia:0
Former food critic and chef, now farmer and restaurateur Matthew Evans grapples with the thorny issues around the ways we produce and consume animals. From feedlots and abattoirs to organic farms and animal welfare agencies, he has an intimate, expert understanding of the farming practices that take place in our name. Evans calls for less radicalisation, for greater understanding, and for ethical omnivores to stand up for the welfare of animals and farmers alike.
-
On Eating Meat
- The Truth About Its Production and the Ethics of Eating It
- Narrado por: Matthew Evans
- Inglés
- Duración: 7 horas y 55 mins
- Fecha de lanzamiento: 01-01-20
No se ha podido añadir a la cesta
Solo puedes tener 50 títulos en tu cesta para poder pagar.Vuelve a intentarlo más tardeVuelve a intentarlo más tardeError al eliminar la lista de deseos.
Vuelve a intentarlo más tardeSe ha producido un error al añadirlo a la biblioteca
Inténtalo de nuevoSe ha producido un error al seguir el podcast
Inténtalo de nuevoError al dejar de seguir el podcast
11,99 € o gratis con la prueba. Se renueva automáticamente por 9,99 € al mes después de la prueba. Consulta los requisitos.
Incluido en la suscripción -
-
-
The Big Fat Surprise
- Why Butter, Meat, and Cheese Belong in a Healthy Diet
- De: Nina Teicholz
- Narrado por: Erin Bennett
- Inglés
- Duración: 13 horas y 26 mins
- Versión íntegra
-
General:0
-
Narración:0
-
Historia:0
Dish up the red meat, eggs, and whole milk! In this well-researched and captivating narrative, veteran food writer Nina Teicholz proves how everything we've been told about fat is wrong. For decades, Americans have cut back on red meat and dairy products full of "bad" saturated fats. We obediently complied with nutritional guidelines to eat "heart healthy" fats found in olive oil, fish, and nuts, and followed a Mediterranean diet heavy on fruits, vegetables, and grains. Yet the nation's health has declined. What is going on?
-
The Big Fat Surprise
- Why Butter, Meat, and Cheese Belong in a Healthy Diet
- Narrado por: Erin Bennett
- Inglés
- Duración: 13 horas y 26 mins
- Fecha de lanzamiento: 13-05-14
No se ha podido añadir a la cesta
Solo puedes tener 50 títulos en tu cesta para poder pagar.Vuelve a intentarlo más tardeVuelve a intentarlo más tardeError al eliminar la lista de deseos.
Vuelve a intentarlo más tardeSe ha producido un error al añadirlo a la biblioteca
Inténtalo de nuevoSe ha producido un error al seguir el podcast
Inténtalo de nuevoError al dejar de seguir el podcast
14,99 € o gratis con la prueba. Se renueva automáticamente por 9,99 € al mes después de la prueba. Consulta los requisitos.
Incluido en la suscripción -
-
-
Backyard Chickens and Worm Bins: 2 Books in 1
- Learn How to Raise Happy Chickens for Eggs & Meat - Discover How to Revitalise Your Garden & Upcycle Your Food Waste with Worm Composting
- De: Geoff Evans
- Narrado por: Brian McGovern
- Inglés
- Duración: 6 horas y 6 mins
- Versión íntegra
-
General:0
-
Narración:0
-
Historia:0
Do you want to learn how to transform your household waste into black gold-dust? Do you feel the need to be more environmentally responsible? Listen to this audiobook for more.
-
Backyard Chickens and Worm Bins: 2 Books in 1
- Learn How to Raise Happy Chickens for Eggs & Meat - Discover How to Revitalise Your Garden & Upcycle Your Food Waste with Worm Composting
- Narrado por: Brian McGovern
- Inglés
- Duración: 6 horas y 6 mins
- Fecha de lanzamiento: 19-07-21
No se ha podido añadir a la cesta
Solo puedes tener 50 títulos en tu cesta para poder pagar.Vuelve a intentarlo más tardeVuelve a intentarlo más tardeError al eliminar la lista de deseos.
Vuelve a intentarlo más tardeSe ha producido un error al añadirlo a la biblioteca
Inténtalo de nuevoSe ha producido un error al seguir el podcast
Inténtalo de nuevoError al dejar de seguir el podcast
17,99 € o gratis con la prueba. Se renueva automáticamente por 9,99 € al mes después de la prueba. Consulta los requisitos.
Incluido en la suscripción -
-
-
The Reducetarian Solution
- How the Surprisingly Simple Act of Reducing the Amount of Meat in Your Diet Can Transform Your Health and the Planet
- De: Brian Kateman
- Narrado por: Graham Halstead, Amanda Ronconi
- Inglés
- Duración: 8 horas y 16 mins
- Versión íntegra
-
General:0
-
Narración:0
-
Historia:0
Brian Kateman coined the term "Reducetarian" - a person who is deliberately reducing his or her consumption of meat - and a global movement was born. In this book, Kateman, the founder of the Reducetarian Foundation, presents more than 70 original essays from influential thinkers on how the simple act of cutting 10 percent or more of the meat from one's diet can transform the life of the listener, animals, and the planet.
-
The Reducetarian Solution
- How the Surprisingly Simple Act of Reducing the Amount of Meat in Your Diet Can Transform Your Health and the Planet
- Narrado por: Graham Halstead, Amanda Ronconi
- Inglés
- Duración: 8 horas y 16 mins
- Fecha de lanzamiento: 18-04-17
No se ha podido añadir a la cesta
Solo puedes tener 50 títulos en tu cesta para poder pagar.Vuelve a intentarlo más tardeVuelve a intentarlo más tardeError al eliminar la lista de deseos.
Vuelve a intentarlo más tardeSe ha producido un error al añadirlo a la biblioteca
Inténtalo de nuevoSe ha producido un error al seguir el podcast
Inténtalo de nuevoError al dejar de seguir el podcast
24,99 € o gratis con la prueba. Se renueva automáticamente por 9,99 € al mes después de la prueba. Consulta los requisitos.
Incluido en la suscripción -
-
-
After Meat
- The Case for an Amazing, Meat-Free World
- De: Karthik Sekar
- Narrado por: Laurel Lefkow
- Inglés
- Duración: 11 horas y 6 mins
- Versión íntegra
-
General:0
-
Narración:0
-
Historia:0
Animals make for terrible technology. The technological use of animals - making food, drugs, clothing, and cosmetics out of animal material - will cease. After Meat explains the fundamental limits of animal technology in terms of physics and biology. Replacement technology such as microbial fermentation will surpass those limits. Eventually, we’ll have food that is better in every way - in terms of taste, cost, nutrition, resource consumption, and ethics - because we won't use animals to produce it.
-
After Meat
- The Case for an Amazing, Meat-Free World
- Narrado por: Laurel Lefkow
- Inglés
- Duración: 11 horas y 6 mins
- Fecha de lanzamiento: 20-12-21
No se ha podido añadir a la cesta
Solo puedes tener 50 títulos en tu cesta para poder pagar.Vuelve a intentarlo más tardeVuelve a intentarlo más tardeError al eliminar la lista de deseos.
Vuelve a intentarlo más tardeSe ha producido un error al añadirlo a la biblioteca
Inténtalo de nuevoSe ha producido un error al seguir el podcast
Inténtalo de nuevoError al dejar de seguir el podcast
22,99 € o regístrate para una prueba gratuita y obtén un 30% de descuento en este título. Se renueva automáticamente por 9,99 € al mes después de la prueba. Consulta los requisitos.
-