Resultados para "Heat" en Hogar y jardín
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Off Menu
- The Secret Science of Food and Dining
- De: Nell McShane Wulfhart
- Narrado por: Katie Schorr
- Inglés
- Duración: 5 horas y 58 mins
- Grabación original
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General:1
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Narración:0
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Historia:0
Off Menu is a charming, fun-fact-filled deep dive into the little-known science of food and dining: why we eat what we eat, the nuances of our experience of taste and flavor, and the tiny, easy hacks and tweaks that, when mastered, can make a huge difference in our diets, meals, and relationships with food and drink.
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Off Menu
- The Secret Science of Food and Dining
- Narrado por: Katie Schorr
- Inglés
- Duración: 5 horas y 58 mins
- Fecha de lanzamiento: 12-11-20
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Salt, Fat, Acid, Heat
- Mastering the Elements of Good Cooking
- De: Samin Nosrat
- Narrado por: Samin Nosrat
- Inglés
- Duración: 5 horas y 57 mins
- Versión íntegra
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General:0
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Narración:0
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Historia:0
“Salt, Fat, Acid, Heat will make you a better cook” (Bon Apetit). Millions of readers and cooks of all levels have radically transformed their skillset thanks to this indispensable cookbook from the chef NPR called “the next Julia Child.” Transform how you prep, cook, and think about...
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Salt, Fat, Acid, Heat
- Mastering the Elements of Good Cooking
- Narrado por: Samin Nosrat
- Inglés
- Duración: 5 horas y 57 mins
- Fecha de lanzamiento: 22-08-17
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Culinary Leverage
- A Journey Through the Heat
- De: Douglas Keane
- Narrado por: Douglas Keane
- Inglés
- Duración: 7 horas y 53 mins
- Versión íntegra
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General:0
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Narración:0
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Historia:0
Culinary Leverage: A Journey Through the Heat is about exposing the dysfunction of an industry through the eyes of a highly decorated chef who, through hard-won experience, resilience and grief, soul searching and moments of reckoning, finds a healthier way forward, not just for himself but for the restaurant business as a whole.
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Culinary Leverage
- A Journey Through the Heat
- Narrado por: Douglas Keane
- Inglés
- Duración: 7 horas y 53 mins
- Fecha de lanzamiento: 13-05-25
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The Making of a Chef
- Mastering Heat at the Culinary Institute of America
- De: Michael Ruhlman
- Narrado por: Jeff Riggenbach
- Inglés
- Duración: 12 horas y 14 mins
- Versión íntegra
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General:0
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Narración:0
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Historia:0
Ruhlman propels himself and his readers through a score of kitchens and classrooms, from Asian and American regional cuisines to lunch cookery and even table waiting, in search of the elusive, unnamable elements of great cooking.
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The Making of a Chef
- Mastering Heat at the Culinary Institute of America
- Narrado por: Jeff Riggenbach
- Inglés
- Duración: 12 horas y 14 mins
- Fecha de lanzamiento: 10-12-00
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If You Can't Take the Heat
- Tales of Food, Feminism, and Fury
- De: Geraldine DeRuiter
- Narrado por: Geraldine DeRuiter
- Inglés
- Duración: 9 horas y 34 mins
- Versión íntegra
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General:0
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Narración:0
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Historia:0
NATIONAL BESTSELLER From the James Beard Award–winning blogger behind The Everywhereist come hilarious, searing essays on how food and cooking stoke the flames of her feminism. “With charm and humor, Geraldine DeRuiter welcomes us into her personal history and thus reconnects us with...
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If You Can't Take the Heat
- Tales of Food, Feminism, and Fury
- Narrado por: Geraldine DeRuiter
- Inglés
- Duración: 9 horas y 34 mins
- Fecha de lanzamiento: 12-03-24
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101 Bladesmithing FAQ
- Answers to Your Burning Knifemaking Questions About Forging, Stock Removal, Tools, and Heat Treatment
- De: Wes Sander
- Narrado por: GS Hunt
- Inglés
- Duración: 1 h y 15 mins
- Versión íntegra
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General:0
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Narración:0
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Historia:0
Are you a beginner bladesmith who is constantly faced with problems that you can't seem get solved? Do you want to know why your latest knife didn't turn out like it was supposed to? Have you consulted many knife makers and searched across forums, but still have questions that are unanswered? Your solution is here. I, Wes Sander, have compiled answers to 101 of the most frequently asked questions that knife makers have. These questions solve a wide range of problems, from choosing the correct knife-making steel to how much you should pay for an anvil.
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101 Bladesmithing FAQ
- Answers to Your Burning Knifemaking Questions About Forging, Stock Removal, Tools, and Heat Treatment
- Narrado por: GS Hunt
- Inglés
- Duración: 1 h y 15 mins
- Fecha de lanzamiento: 16-11-21
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Ratio
- The Simple Codes Behind the Craft of Everyday Cooking
- De: Michael Ruhlman
- Narrado por: Michael Ruhlman
- Inglés
- Duración: 7 horas y 4 mins
- Versión íntegra
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Narración:0
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Historia:0
Michael Ruhlman’s groundbreaking New York Times bestseller takes us to the very “truth” of cooking: it is not about recipes but rather about basic ratios and fundamental techniques that makes all food come together, simply. When you know a culinary ratio, it’s not like knowing a single...
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Ratio
- The Simple Codes Behind the Craft of Everyday Cooking
- Narrado por: Michael Ruhlman
- Inglés
- Duración: 7 horas y 4 mins
- Fecha de lanzamiento: 19-12-23
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